سس دادلی

فرآیند تولید سس گوجه فرنگی

سسهای گوجه دادلی با طعم و کیفیتی کاملا متفاوت و با هجده سال تجربه و تخصص امروزه توانسته است بازار فروش مناسبی را به خود اختصاص دهد.

لذا برای آشنایی بیشتر شما عزیزان  با فرآیند تولید سس گوجه مقاله زیر را تدوین کرده ایم.

طرز تهیه سسهای گوجه فرنگی دادلی به این صورت می باشد که در ابتدا گوجه ها توسط دستگاههای مخصوص جداسازی و شسته شده و سپس توسط دستگاه کراشر خورد میشود.
در مرحله بعد گوجه ها در مخازن مخصوص پخته و پس از آن مرحله فیلتراسیون شروع شده و  وارد مخزن ذخیره سازی آب گوجه می شود در مرحله بعد فرآیند تغلیظ آب گوجه شروع می شود سپس آب گوجه وارد مرحله میکسر شده نمک و افزودنی ها با آن ترکیب  می شوددر مرجله بعد توسط دستگاههای مخصوص پر کن سس ساخته را در بسته بندی هایی مخصوص پر شده و وارد پاستوریزاسیون تونلی شده و سپس درب گذاری ، لیبل و تاریخ زنی و شیرینگ می شود.